Partit Socialista de Catalunya-Congrés (PSC-C)

  • Conferència La resposta socialista, a càrrec de  Joan Reventós Carner, el 25 de febrer de 1977, al Cercle Familiar Recreatiu. Presentació del Partit Socialista de Catalunya-Congrés a Manresa. La instància sol·licitant el permís la va presentar Lluís Alsedà Soler.

 

  • Conferència Resposta socialista a la crisi econòmica, a càrrec de Josep Centelles Portella i Narcís Serra Serra, el  5 d’abril de 1977,  a la sala d’actes de la Caixa d’Estalvis de Manresa.  Lluís Alsedà Solé havia sol·licitat el permís.

 

  • Míting del Partit Socialista de CatalunyaCongrés, sota el lema Guanyem la llibertat, que va tenir lloc el 7 de maig de 1977, a la pista Castell. Els parlaments van anar a càrrec de M. Aurèlia Capmany Farrés, Maria Torrent Rius, Eduardo Martín Toval, Josep M. Obiols Germà, Joan Cornet Prat, Ignasi Segon Comellas, Lluís Alsedà Soler. Va actuar  com a presentador Josep Centelles Portella.

 

  • Presentació del Partit Socialista de Catalunya a càrrec d’Eduardo Martín Toval, Antonio Salamanca Valero, Teresa Vilajeliu Roig, Ignasi Segon Comellas,  el 21 de maig 1977,  al Cercle Familiar Recreatiu.

 

  • Míting electoral del PSC – PSOE, el 5 de juny de 1977, a la pista Castell. Van intervenir-hi Joan Reventós Carner, Ramon Fernández Jurado, Anna Balletbó Puig, Juli Busquets Bragulat, Mercedez Aroz Ibáñez i va comptar amb l’assistència de Josep Benet i Alexandre Cirici, candidats al Senat.
Buscar a tot memoria.cat