Crèdits

Idea i direcció del projecte: Associació Memòria i Història de Manresa

Continguts del web: Salvador Redó i Martí

Enregistrament i edició de les entrevistes dels “biberons”: Xavier Gil

Digitalització de documents: Mireia Arso Busquets

Maquetació del web: Jordi Griera-Cors

Disseny del web: Arnau Aloy I Olivé

 

Agraïments: Miquel Morera i Darbra, Carme Garcia Suárez, Margot Vila, Conxita Parcerisas, Josep Oliveras Samitier, familiars d’Antoni Quintana Torres, familiars de Francesc Terra Busquet, familiars de Miquel Serra Obradors, familiars de Rafael Feliu i Boixadós, Familía Baraldés Tarrés, Família García Sánchez, Família Ignasi Casanova Corderroure, Anna Galera Franch, Marta Torra Oliveres, Maria Carme Vila Canton, Pepa Mañé, Mireia Bo Gudiol (Arxiu Nacional de Catalunya) i Marc Torras Serra (Arxiu Comarcal del Bages).

I un agraïment molt especial a l’historiador Jordi Algué Sala per haver-nos facilitat les memòries íntegres de Joan Baptista Garcia Argüelles, Àngel Espinalt Vilà i Ignasi Casanovas Corderroure i les cartes d’Antoni Baraldés Purtí.

Fotografies de la capçalera del web:
A l’esquerra, imatge de la XXI Trobada de l’Agrupació de Supervivents de la Lleva del Biberó-41, celebrada a Manresa el 26/4/2002. Imposició del llaç a la bandera de l’Agrupació. (Fotografia: Joan Piqué/Regió7).
A la dreta, el monument Cub de la pau, situat a la Cota 705 de la Serra de Pàndols, promogut i finançat per l’Agrupació de Supervivents de la Lleva del Biberó-41, dedicat “a tots els que varen combatre a la batalla de l’Ebre”.

Aquest web ha comptat amb el suport de:

Manresa, desembre del 2019