Crèdits

Idea i direcció del projecte: Associació Memòria i Història de Manresa

Continguts del web: Salvador Redó i Martí

Enregistrament i edició de les entrevistes dels “biberons”: Xavier Gil

Digitalització de documents: Mireia Arso Busquets

Maquetació del web: Jordi Griera-Cors

Disseny del web: Arnau Aloy I Olivé

 

Agraïments: Miquel Morera i Darbra, Carme Garcia Suárez, Margot Vila, Conxita Parcerisas, Josep Oliveras Samitier, familiars d’Antoni Quintana Torres, familiars de Francesc Terra Busquet, familiars de Miquel Serra Obradors, familiars de Rafael Feliu i Boixadós, Familía Baraldés Tarrés, Família García Sánchez, Família Ignasi Casanova Corderroure, familiars de Pere Puig Rafart, Antoni Julián, Xavier Capdevila, Anna Galera Franch, Marta Torra Oliveres, Maria Carme Vila Canton, Pepa Mañé, Mireia Bo Gudiol (Arxiu Nacional de Catalunya) i Marc Torras Serra (Arxiu Comarcal del Bages).

I un agraïment molt especial a l’historiador Jordi Algué Sala per haver-nos facilitat les memòries íntegres de Joan Baptista Garcia Argüelles, Àngel Espinalt Vilà i Ignasi Casanovas Corderroure i les cartes d’Antoni Baraldés Purtí.

Fotografies de la capçalera del web:
A l’esquerra, imatge de la XXI Trobada de l’Agrupació de Supervivents de la Lleva del Biberó-41, celebrada a Manresa el 26/4/2002. Imposició del llaç a la bandera de l’Agrupació. (Fotografia: Joan Piqué/Regió7).
A la dreta, el monument Cub de la pau, situat a la Cota 705 de la Serra de Pàndols, promogut i finançat per l’Agrupació de Supervivents de la Lleva del Biberó-41, dedicat “a tots els que varen combatre a la batalla de l’Ebre”.

Aquest web ha comptat amb el suport de:

Manresa, desembre del 2019