Gràcies per seguir-nos i que tingueu molt bon 2021!

Durant aquest any 2020, gràcies al suport dels socis, de les donacions i de les institucions, hem pogut fer realitat les iniciatives següents:

 

Al llarg del 2020 també hem incorporat al web “Bagencs de la Lleva del Biberó” quatre memòries inèdites més de “biberons” (en total són tretze memòries) i la relació inèdita dels més de 3.600 “biberons” i tots els materials de difusió de la històrica Agrupació de Supervivents de la Lleva del Biberó-41.

Paral·lelament hem continuat omplint de continguts didàctics el portal educatiu www.memoria.cat/edu i hem realitzat alguns tallers formatius, conjuntament amb el CIFE UManresa.

També hem elaborat un plafó sobre les víctimes dels bombardeigs a Manresa per encàrrec de l’Ajuntament i hem participat en l’organització de l’acte de col·locació d’una placa a la plaça de Sant Domènec d’homenatge a la Lleva del Biberó, en els actes del  Dia Internacional de Commemoració en Memòria de les Víctimes de l’Holocaust, en el Premi Joaquim Amat-Piniella i en la presentació d’alguns llibres.

Finalment, hem acollit al nostre portal tres treballs externs de gran interès: una entrevista del periodista Aleix Solernou a Pepita Roqueta sobre les seves vivències de guerra, una entrevista del cineasta Enric Roca i Carrió a Hilari Raguer, enregistrada el 2017 i un vídeo de la taula rodona sobre la resistència al franquisme.

Si podeu col·laborar, durant el 2021 podrem continuar produint més projectes de recuperació de la memòria històrica. El vostre suport sempre ens serà molt útil. Aquí trobareu la manera de col·laborar: https://www.memoria.cat/suport/

Moltes gràcies per seguir-nos i molt bon any!

Buscar a tot memoria.cat