Web de

Escriptor i intel·lectual manresà (1913-1974)

foren els ulls terriblement cansats de l’Amat-Piniella allò que més coses
em van saber dir del que havia significat l’infern nazi“. (Montserrat Roig)

Dimecres 23 de febrer: lliurament del 22è Premi Joaquim Amat-Piniella a Vicenç Villatoro

Dades: 15/02/2022

L’escriptor Vicenç Villatoro és el guanyador del 22è premi Joaquim Amat-Piniella amb la seva obra La casa dels avis, editada per Proa.

L’acte de lliurament del premi tindrà lloc el dimecres 23 de febrer, a les 19h, a l’auditori de La Plana de l’Om de Manresa.

L’acte és organitzat per Òmnium Bages-Moianès i l’Ajuntament de Manresa i compta amb la col·laboració de la Biblioteca del Casino, el Gremi de Llibreters, l’Associació Misteriosa Llum i l’Associació Memòria i Història de Manresa.

Abans del lliurament, els actors Fina Tàpias, Laia Oliveras i Pere Font, del grup de teatre Els Carlins, duran a terme una lectura escenificada a partir de textos de les obres finalistes, amb l’acompanyament musical del saxofonista Joan Mas. D’altra banda, la periodista i presidenta d’Òmnium Cultural Bages-Moianès, Anna Vilajosana, entrevistarà l’autor de l’obra premiada.

Es poden reservar les entrades a la web del Kursaal, o presencialment a les taquilles del mateix teatre. L’acte també es podrà seguir per internet a través del Youtube de Manresa Cultura.

Buscar a tot memoria.cat

Joaquim Amat-Piniella