Color sèpia

En Planas de la Bultaco

Després d’haver canviat el motocarro per una furgoneta, una DKW de benzina comprada a cal Morros, al pare li surt la feina de portar motos Bultaco, de motocròs, els diumenges, a les diferents competicions. És festa acompanyar-los! Són tres motos de 125 cc de la botiga i el taller d’en Planas al carrer de l’Era de l’Esquerra. Habitualment hi corren en Setvalls, en Cruz i en Costa. Aquest darrer és forner a la carretera de Cardona. La competició d’aquesta temporada és renyida entre en Pere Pi, de Montesa, i Oriol Puig Bultó, de Bultaco. Aquesta setmana són a Agramunt, per una exhibició, una gimcana. Es fa al camp de futbol, ben ple, ja que han fet passar que en Sánchez és el mateix campió estatal; només els cognoms són iguals! Salt de trampolins, curses, conducció amb els ulls tancats. I sopar a la fonda, una cosa que no ha fet mai.

Gimcana al camp de futbol d'Agramunt. Anys 60. Drets, el sisè començant per l'esquerra és en "Planas de la Bultaco". Ajupits, quart començant per l'esquerra és José Antonio Cruz Sanchez. La resta són corredors, mecànics i organitzadors.
Gimcana al camp de futbol d’Agramunt. Anys 60. Drets, el sisè començant per l’esquerra és en “Planas de la Bultaco”. Ajupits, quart començant per l’esquerra és José Antonio Cruz Sanchez. La resta són corredors, mecànics i organitzadors.

Últims records

Lluís Soldevila Mominó
Lluís Soldevila Mominó
Joan Requesens i Piquer
Joan Requesens i Piquer
Joan Requesens i Piquer
Joan Requesens i Piquer
Jaume Grandia i Cortina
Jaume Grandia i Cortina
Buscar a tot memoria.cat