Color sèpia

En Planas de la Bultaco

Després d’haver canviat el motocarro per una furgoneta, una DKW de benzina comprada a cal Morros, al pare li surt la feina de portar motos Bultaco, de motocròs, els diumenges, a les diferents competicions. És festa acompanyar-los! Són tres motos de 125 cc de la botiga i el taller d’en Planas al carrer de l’Era de l’Esquerra. Habitualment hi corren en Setvalls, en Cruz i en Costa. Aquest darrer és forner a la carretera de Cardona. La competició d’aquesta temporada és renyida entre en Pere Pi, de Montesa, i Oriol Puig Bultó, de Bultaco. Aquesta setmana són a Agramunt, per una exhibició, una gimcana. Es fa al camp de futbol, ben ple, ja que han fet passar que en Sánchez és el mateix campió estatal; només els cognoms són iguals! Salt de trampolins, curses, conducció amb els ulls tancats. I sopar a la fonda, una cosa que no ha fet mai.

Gimcana al camp de futbol d'Agramunt. Anys 60. Drets, el sisè començant per l'esquerra és en "Planas de la Bultaco". Ajupits, quart començant per l'esquerra és José Antonio Cruz Sanchez. La resta són corredors, mecànics i organitzadors.
Gimcana al camp de futbol d’Agramunt. Anys 60. Drets, el sisè començant per l’esquerra és en “Planas de la Bultaco”. Ajupits, quart començant per l’esquerra és José Antonio Cruz Sanchez. La resta són corredors, mecànics i organitzadors.

Últims records

Recordant què havia sentit a dir sobre l’església del Carme el 1936

Lluís Soldevila Mominó
Lluís Soldevila Mominó

Sense toros a la ciutat, no podia ser torero

WhatsApp Image 2021-09-07 at 13.18.30
Enric Roca Carrió

De tites

WhatsApp Image 2021-09-07 at 13.18.30
Enric Roca Carrió

Blau

WhatsApp Image 2021-09-07 at 13.18.30
Enric Roca Carrió

17. Festa Major. Mestre Larrañaga. Exercicis Espirituals. Parada del Jeroni. Sindicat Vertical. Inauguració de l’església de Valldaura. Amb ulls de nen

Joan-Esteve Guillaumet
Joan-Esteve Guillaumet Pérez

La tova persistència de la memòria

Xavier Domènec
Xavier Domènech Sala
Buscar a tot memoria.cat