Altres documents sobre Lluís Companys

7/7/1931: Carta d’Esquerra Republicana de Catalunya al Congrés de Diputats en què li adjunta les credencials de diputat a Corts de Lluís Companys Jover, Manuel Serra i Moret, Joan Selves i Carné, Amadeu Aragay Daví, Domingo Palet Barba, Josep Xirau Palau, Carles Pi Sunyer i Josep Grau Jasans.

(Sense data). Carta de Antoni Maria Sbert i M. Soto, d’adhesió al president Lluís Companys, en què expressa, a més, “la més enèrgica protesta per totes aquestes maquinacions que puguin posar en perill la Independència d’Espanya i les llibertats de Catalunya que vós tan honrosament sempre heu defensat”.

Octubre de 1936: carta del Vice-cònsol d’Espanya a l’Uruguai, d’adhesió a Lluís Companys i resposta del president.

6/4/1937: carta de l’alcalde de Manresa, Francesc Marcet, d’adhesió a Lluís Companys

7/4/1937: carta de l’artista Adolfo Fargnoli (La Bisbal, 1890-Barcelona, 1951), de la famosa sala noucentista Celler de les Galeries Laietanes, al president Lluís Companys, en què expressa el seu desig que “sien coronats del major ensert I fortuna els vostres anhels i esforços en bé de Catalunya, i per la victòria dels ideals d’humanitat i justícia que vós i tots els homes de bona voluntat desitgem

14/9/1937: carta de Lluís Companys al president de Mèxic, Lázaro Cárdenas, d’agraïment “al pueblo mexicano que tan generosamente ayuda la causa de la República Española”.

Buscar a tot memoria.cat