Fins el 12 de setembre, a Manresa, es poden veure dues exposicions sobre la República.

La primera, “Tres dies d’abril. 90 anys de la proclamació de la República”, ha estat produïda pel Memorial Democràtic i vol mostrar, a través de fotografies i testimonis, com es va viure la proclamació de la República arreu de Catalunya.

La segona, “República i Escola a Manresa (1931-1939)”, produïda per l’Associació Memòria i Història de Manresa, explica l’obra educativa del govern de la República a Manresa, el moviment de renovació pedagògica que va significar, la construcció del Grup Escolar Renaixença i la tasca i el compromís dels seus mestres.

Es poden visitar al Grup Escolar Renaixença de Manresa del 26 al 30 d’agost i els dies 4,5,11 i 12 de setembre, de 18 a 20 h.

L’entrada a les exposicions és pel carrer del Bruc, 112-114.