El proper dimecres 27 de gener és el Dia Internacional en Memòria de les Víctimes de l’Holocaust.

Per aquest motiu, durant tota la setmana tindran lloc diversos actes adreçats als centres de secundària de Manresa organitzats conjuntament per l’Ajuntament de Manresa i el Projecte Manresa-Mauthausen de la Catalunya Central.

Destaca, com a acte principal, la xerrada “Memòria, deportació, cultura de pau i drets humans” a càrrec d’Enric Garriga, president de l’Amical de Mauthausen, que es farà des de l’institut Lluís de Peguera de Manresa i que es podrà seguir per internet des de tots els centres que ho desitgin. Per connectar-se a la xerrada, cal demanar l’enllaç a l’Ajuntament de Manresa a través del correu: patrimonicultural@ajmanresa.cat.

També es podrà participar en altres propostes com  l’apadrinament d’algunes  stolpersteine i la realització de l’itinerari “Les stolpersteine: homenatge als deportats manresans als camps de concentració nazis”. O també en la proposta “Alfabet per la Pau”, de la Casa per la Pau i la Solidaritat Flors Sirera amb motiu del Dia Escolar de la Noviolència i la Pau.

Més informació.