Dies 25 i 26: “Visites a la Manresa Desconeguda” per conèixer la Fàbrica Nova, la Capella del Rapte i el Santuari de la Cova

Fotografia de la Fàbrica Nova poc després de la seva inauguració, que va tenir lloc l’any 1926. (Arxiu Comarcal del Bages).

Dins del programa “Visites a la Manresa Desconeguda”, que cada any organitza l’Ajuntament de Manresa per la Festa Major, el proper dijous 25 d’agost es podrà visitar la Fàbrica Nova.

L’inici del recorregut és a l’Avinguda de Bertrand i Serra.

L’endemà, divendres 26 d’agost, es podrà visitar l’interior de la Capella del Rapte i del Santuari de la Cova

El lloc de trobada és la Capella del Rapte (Plaça de Sant Ignasi).

L’horari de les visites serà entre les 16:30 i les 19 h. Les visites duraran aproximadament una hora. S’aconsella portar calçat còmode.

Per a les visites és imprescindible fer reserva prèvia a partir del dilluns 22 d’agost a les 10 del matí, a través del web de Manresa Turisme (www.manresaturisme.cat) o presencialment a l’Oficina de Turisme de Manresa (Plaça Major,10). Horari de l’Oficina: de dimarts a dissabte de 10 a 14 h i de 17 a 19 h i diumenge i dilluns de 10 a 14 h.

Organitza: Ajuntament de Manresa. Col·laboren: Centre d’Estudis del Bages, Associació Memòria i Història de Manresa, Museu de la Tècnica de Manresa-Parc de la Sèquia, Grup de teatre Paranys, Fundació Turisme i Fires de Manresa, Universitat Politècnica de Catalunya, Cova Manresa, Fundació Turisme i Fires de Manresa

Trobareu tota la informació al programa de la Festa Major.

 

 

 

Buscar a tot memoria.cat