Aquest diumenge, dia 21, no et perdis les visites guiades al refugi antiaeri de la Renaixença amb motiu dels 85 anys del segon bombardeig franquista

 

Amb motiu dels 85 anys del segon bombardeig de l’aviació franquista sobre la ciutat de Manresa, aquest diumenge, 21 de gener, a les 11 h i a les 12.30 h, es faran visites guiades al refugi antiaeri del Grup Escolar Renaixença (carrer del Canonge Muntanyà, s/n) i a l’exposició permanent sobre els bombardeigs que hi ha en el seu interior.

A les 12h, el cor inCORdis oferirà un repertori de cançons de lluita col·lectiva que van tenir un paper destacat durant la República i la Guerra civil.

Per fer la visita cal reservar plaça a patrimonicultural@ajmanresa.cat o bé al telèfon de la Regidoria de Cultura, 938753410, abans de divendres a les 14h.

Organitza: Ajuntament de Manresa i Associació Memòria i Història de Manresa, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Recordeu que al web www.memoria.cat/bombardeigs trobareu una àmplia informació dels bombardeigs franquistes sobre Manresa, amb entrevistes a 17 familiars de les víctimes mortals i a 36 testimonis, un centenar de documents de diferents arxius, fotografies, articles de context i un mapa amb la senyalització de les bombes.

Buscar a tot memoria.cat