Memoria.cat/edu estrena nou web

Memoria.cat/edu és l’espai educatiu de www.memoria.cat. Està adreçat, de manera especial, al professorat i als estudiants dels centres de secundària, tot i que algunes de les seves seccions poden ser d’interès general.

Memoria.cat/edu  pretén proporcionar materials didàctics i recursos que facilitin el treball a l’aula de temes relacionats amb la memòria històrica.

Els continguts del web estan agrupats, bàsicament, en els següents àmbits: Propostes didàctiques, Treballar les fonts, Propostes de cinema, Propostes de recerca, Treballs de recerca, Fem memòria…, Personatge del mes, Històries al descobert o A través de la mirada.

Ara presentem un web renovat, molt dinàmic i intuïtiu, que permet una recerca àgil i ràpida dels seus continguts. Aquests es poden filtrar segons els diferents àmbits del web, però també segons les etapes històriques (República, Guerra Civil, Franquisme…), segons el nivell educatiu (ESO, batxillerat…) o a partir de temes rellevants (bombardeigs, exili, feixisme, dones…).

El podeu consultar a través d’aquest enllaç.

https://www.memoria.cat/edu/

Buscar a tot memoria.cat