A partir d’ara, Memòria.cat també a Facebook

El nostre portal de webs Memòria.cat ja disposa de pàgina pròpia a Facebook. Tenim, doncs, una nova eina que ens permetrà donar a conèixer progressivament, i d’una manera individualitzada, els milers de documents i centenars d’imatges, retalls de premsa, vídeos, escrits i testimonis orals que emmagatzemen la nostra vintena de webs. D’aquesta manera es podran posar en valor documents de gran interès que acostumen a passar desapercebuts enmig de l’ingent magma de documentació del portal.

Memòria.cat s’estrena a Facebook just quan el compte de Twitter de la nostra Associació acaba de superar el miler de seguidors.

Amb l’ús de les xarxes socials intentem acomplir un dels nostres objectius: divulgar al màxim –i especialment entre les generacions més joves- la història de la nostra ciutat i del nostre país.

Facebook ens ajudarà a difondre uns continguts que són fruit d’anys de recerca, tant de treballs individuals com col·lectius. També recollirà les principals notícies de la nostra Associació i esdeveniments relacionats amb la recuperació de la nostra història més recent.

 

Buscar a tot memoria.cat