Fotos de dependents

Any 1910 o 1911. Personal de venda de la botiga Jorba. (Arxiu Lluís G. Jorba Gomis).

2/5/1915. Personal dels Magatzems Jorba i part del personal dels tallers retratats al terrat de l’edifici de la plaça de Sant Domènec. Al fons es veuen la teulada i els contraforts de l’església gòtica de Sant Pere Màrtir. A la foto hi ha Pere Jorba Gassó, amb la seva característica barba blanca i, a la seva dreta, l’hereu, Joan Jorba Rius; davant seu, el seu nét Pere Jorba Vall. Al costat esquerre del pare, Josep Jorba Rius. (Arxiu Lluís G. Jorba Gomis).

3/6/1956. Homenatge a Pere Jorba Vall, a Viladecavalls. D’esquerra a dreta. Drets: Lluís Garrié, Salvador Torra, Àngel Roca, Ignasi Vall, Alexandre Gras, Ermenter Canals, Josep Rotchés i Joan Cantallops Casals.Al davant: Josep R. Manuel Sabaté, Julio Pérez Prat, Pere Ramallat i Albert Estop. (Col·lecció Josep R. Manuel Sabaté).

Any 1959. Fira de l’Ascensió. Rifa de diferents aparells i electrodomèstics. El primer premi era un televisor, el segon una ràdio i el tercer una màquina d’afaitar. (Arxiu Lluís G. Jorba Gomis).

Anys 1960-65. Salvador Torra i Josep Serra, empleats de la botiga de queviures. (Col·lecció Josep R. Manuel Sabaté).

Any 1965. Homenatge a Lluís Torra Pujol amb motiu de la seva jubilació. Havia treballat 50 anys a la Casa Jorba, a l’administració de la secció de queviures. (Arxiu Lluís G. Jorba Gomis).

Buscar a tot memoria.cat