S’organitza un autocar des de Manresa per a l’acte institucional del 18 de juliol, al Palau de la Música

En ocasió dels 80 anys del cop d’estat contra la República que va donar lloc a la Guerra Civil (1936-39), la Generalitat de Catalunya ha organitzat un acte institucional solemne, titulat “L’últim assaig”, que tindrà lloc al Palau de la Música Catalana el mateix 18 de juliol, dilluns, a 2/4 de 8 del vespre, i que està especialment pensat per a aquelles persones que van viure la guerra i la postguerra immediata.

L’Associació Memòria i Història de Manresa s’encarrega d’organitzar un autocar que sortirà de l’estació d’autobusos de Manresa a les 5 de la tarda. El Memorial Democràtic assumeix el cost del transport.

Totes aquelles persones interessades a assistir-hi, ens ho poden fer saber a través del nostre correu memoria@memoria.cat, o trucant al tel. 619 025 135.

Les places són limitades. La data màxima d’inscripció és el dimarts 12 de juliol.

Segons la Generalitat, “L’acte vol homenatjar els homes i dones que van patir els estralls de la guerra, el drama de l’exili i la sordidesa de la repressió franquista; recordar que hi va haver un conflicte bèl·lic, amb tota la destrucció i la mort que va comportar, i lligar aquest esdeveniment als conflictes actuals, amb una clara vocació d’arribar a les persones més joves.”

Buscar a tot memoria.cat