Publiquem un web sobre les eleccions municipals del 1979 a Manresa

Us presentem un web sobre les eleccions municipals del 1979 a Manresa. Ens ha semblat que la importància històrica d’aquells comicis justificava agrupar-ne en un web el màxim de documents i imatges. Recordem que eren les primeres eleccions municipals democràtiques que se celebraven des de l’any 1934.

Al web hi podreu trobar, entre altres coses, les 8 candidatures que s’hi van presentar, els diferents programes de cada organització política, entrevistes als caps de llista publicades aleshores, més de 200 retalls d’informacions de la premsa manresana d’aquells dies, més de 100 anuncis electorals que van sortir als diaris i més de 100 fotografies d’alguns actes o mítings de la campanya electoral, dels cartells de propaganda distribuïts pels carrers de la ciutat i de la constitució de l’Ajuntament i de l’elecció de l’alcalde Joan Cornet.

L’adreça del web és la següent:

https://www.memoria.cat/eleccions-municipals-1979

Fa poques setmanes vàrem publicar l’àudio dels caps de fila, que es va celebrar al Teatre Conservatori tres dies abans de les eleccions. Aquest apartat ara l’incloem dins d’aquest web general dedicat a les eleccions municipals del 1979.

Pel que fa a les fotografies, el web no és exhaustiu i acceptarem de bon grat qualsevol nova aportació que ens vulgueu fer arribar. Ens ho podeu comunicar a través del nostre correu: memoria@memoria.cat

Buscar a tot memoria.cat