Manresa celebrarà les Jornades Europees del Patrimoni entre el 27 de setembre i el 6 d’octubre

Un total de vuit activitats configuren el programa que es portarà a terme a Manresa amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni, entre els dies 27 de setembre i 6 d’octubre.

Les activitats començaran amb la presentació d’imatges inèdites dels enderrocs d’esglésies durant la Guerra Civil, procedents del fons fotogràfic de Josep M. Rosal (27 de setembre). L’endemà, 28 de setembre, es farà una visita guiada al Canal dels Panyos, s’inaugurarà una exposició sobre patrimoni destruït durant la Guerra Civil i tot seguit tindrà lloc una taula rodona sobre aquest mateix tema. Per al 29 de setembre és previst un itinerari guiat pels escenaris de la destrucció del patrimoni a Manresa i una sessió sobre el carrer del Balç i les persones que hi residien. El diumenge 30 de setembre estarà dedicat a diferents actuacions musicals i jornades de portes obertes en diferents equipaments. Els actes finalitzaran el 6 d’octubre amb el muntatge 1936: Quan a Manresa s’enderrocaven les esglésies, a càrrec del grup de teatre Els Carlins, que serà posat en escena per segon cop a causa del gran èxit que va tenir la primera representació.
El programa de les jornades ha estat organitzat de manera conjunta per l’Ajuntament i diferents entitats, entre elles la nostra Associació.
Trobareu més informació al web de l’Espai Memòries: http://www.espaimemories.cat
Buscar a tot memoria.cat