Gemma Ribalta Rosell, premiada pel treball “Manresa en temps de guerra” tutoritzat per Pere Gasol

Gemma Ribalta Rosell, una estudiant manresana que ha cursat el 2n curs de batxillerat humanístic a l’Institut Lluís de Peguera, ha estat guardonada amb una Menció Especial en la III edició del premi de treballs de recerca del Memorial Democràtic, amb el treball Manresa en temps de guerra. El treball ha estat tutoritzat pel professor Pere Gasol i Pujol, vicepresident de l’Associació Memòria i Història de Manresa.

El treball de recerca ha estat seleccionat entre els tres primers dels que s’han presentat en aquesta edició. El lliurament del premi s’ha fet aquesta setmana a la seu del Memorial Democràtic a Barcelona en un acte que va comptar amb l’assistència del director del Memorial Democràtic, Plàcid Garcia-Planas, representants del Departament d’Ensenyament, professorat, alumnat i famílies.

Aquest premi es una bona notícia que confirma el bon treball educatiu que s’està desenvolupant els darrers anys a Manresa per donar a conèixer la memòria històrica de la ciutat, la divulgació del passat i la prevenció del feixisme entre els joves.

L’estudiant Gemma Ribalta, entre els professors Pere Gasol i Pep Castilla, membres de l’Associació Memòria i Història de Manresa. (Foto: Ajuntament de Manresa)

Buscar a tot memoria.cat