Es prepara un homenatge als manresans de la “Lleva del Biberó”

La ciutat de Manresa homenatjarà el diumenge dia 2 de desembre, a les 11:30 del migdia, a les persones de la “Lleva del Biberó”, amb motiu del 80è aniversari d’aquesta lleva.

Es convida a totes les persones que vulguin aportar testimoni o documentació de soldats que van formar part d’aquesta lleva –la majoria van néixer l’any 1920- que es posin en contacte amb la Regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament de Manresa: gentgran@ajmanresa.cat; Tel. 93 875 2486.

La informació recollida fins a mitjans de novembre permetrà conèixer millor aquells esdeveniments històrics que van tenir tanta transcendència per la població i homenatjar les persones que es van veure directament afectades per aquella lleva de nois tan joves.

La iniciativa està organitzada per l’Ajuntament de Manresa; el Consell Municipal de les Persones Grans de Manresa; el Consell Comarcal del Bages; el Consell de les Persones Grans del Bages i l’Associació Memòria i Història de Manresa. També compta amb la col·laboració de l’Agrupació de Supervivents de la Lleva del Biberó-41 i la Generalitat de Catalunya.

Buscar a tot memoria.cat