Diumenge 29: itinerari guiat per espais de la memòria històrica de Manresa

Aquest diumenge, dia 29, l’Ajuntament de Manresa i l’Associació Memòria i Història de Manresa organitzem una visita guiada, oberta a tothom, per diferents espais de la ciutat relacionats amb la memòria històrica. La cita és a les 11 hores del matí a la plaça de Sant Domènec.

Els membres de l’Associació Memòria i Història de Manresa Jordi Pons, Oriol Luján i Joaquim Aloy explicaran les característiques i el simbolisme d’espais com el refugi de guerra del Grup Escolar Renaixença, el Casino, l’Institut Lluís de Peguera (on se celebraren consells de guerra sumaríssims), i les trajectòries d’alguns dels deportats manresans que tenen la seva placa stolperstein davant del domicili on vivien abans de la guerra.

Avui, en roda de premsa de la regidora de Cultura, Anna Crespo i els membres de l’Associació Memòria i Història de Manresa, Jordi Pons i Pep Castilla, han presentat un nou fulletó i unes audioguies d’aquests itineraris de memòria, que es poden consultar a través de la plataforma izi.TRAVEL: https://izi.travel/es/search/manresa

Buscar a tot memoria.cat