Dissabte 23: homenatge a Josep Maria Planes a la Rabassada

Servei d’autocars des de Manresa i Barcelona

El Memorial Democràtic i la Comissió Any Josep Maria Planes –en la qual hi ha l’Associació Memòria i Història de Manresa– han organitzat un acte en record de l’escriptor i periodista manresà Josep Maria Planes i Martí. L’acte tindrà lloc el dissabte 23 de desembre, a les 12:00, al
 Mirador de la Font Groga 
(Carretera de la Rabassada.
Parc de Collserola. Terme municipal de Sant Cugat del Vallès), prop de l’indret on fou assassinat el 1936.

Hi participaran el director del Memorial Democràtic, Plàcid Garcia-Planas; l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent; el vice-degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Joan Maria Morros, i Jordi Finestres, periodista i biògraf de Planes. Després de les seves intervencions s’inaugurarà un monòlit, obra de Ramon Jounou, en record de l’escriptor. L’acompanyament musical anirà a càrrec del Quartet Brossa, que interpretarà peces musicals de cabaret dels anys trenta. L’acte serà presentat pel periodista Xavier Serrano.

Servei d’autocars

A les 11 h sortirà un autocar de la plaça Catalunya de Barcelona cap al Mirador de la Font Groga, i a les 10.30 h en sortirà un a l’estació d’autobusos Manresa Alta. Un cop acabi l’acte, els autocars iniciaran el camí de retorn cap a Barcelona i Manresa, respectivament.

Per reservar plaça a l’autocar, cal enviar un correu electrònic a: memorialdemocratic@gencat.cat indicant-hi el nom, el nombre de persones i el telèfon de contacte.

Buscar a tot memoria.cat