Dijous 25 : Presentació del llibre “Treball de recerca”, inspirat en la proposta de les stolpersteine a Manresa

El proper dijous, dia 25 d’abril, a les 20 h, a la Llibreria Par-cir (Àngel Guimerà 74) es presentarà el llibre “Treball de recerca”, d’Ignasi Garcia Barba.

 

L’obra està inspirada en el treball de recerca que les alumnes de l’IES Pius Font i Quer Alejandra Ibarra i Ariadna Moyano, van fer sobre els manresans deportats als camps nazis i la consegüent proposta d’homenatjar-los situant les stolpersteine davant dels seus domicilis. El treball de recerca va ser tutoritzat per Jordi Pons, de l’Associació Memòria i Història de Manresa, que va prosseguir-ne la investigació.

 

L’acte comptarà amb les intervencions de l’autor, de Jordi Pons, Alejandra Ibarra i Ariadna Moyano i amb una lectura dramatitzada de fragments del llibre per part dels alumnes de l’Aula de Teatre del Kursaal, sota la direcció de Teti Canal.

 

L’obra, publicada per Onada Edicions, la versió castellana de la qual es titula “El trabajo de Andrea”, va guanyar el premi Ciutat de Sagunt 2018 en la modalitat de teatre.

 

Trobareu tota la informació sobre els deportats manresans i la col·locació de les stolpersteine a Manresa en aquest web: www.memoria.cat/deportats

Buscar a tot memoria.cat