Davant el 14F i el paper de l’extrema dreta subscrivim el manifest “Que el silenci No ens faci còmplices”

Manifestants d’ultradreta amb banderes inconstitucionals i cremant bengales en un acte celebrat el 12/10/2017. (Font: Vilaweb)

Davant les properes eleccions al Parlament de Catalunya, l’Associació Memòria i Història de Manresa ha signat el manifest “Que el silenci No ens faci cómplices”, impulsat per diverses entitats memorialistes conscients del significat i dels efectes de les ideologies excloents.

El manifest acaba així: “En èpoques de crisi i desconcert, l’extrema dreta, en totes les seves manifestacions i variants, aprofita per inocular missatges d’odi i exclusió i per divulgar falsedats que retornen al passat més ignominiós de la nostra història recent. La Democràcia pot veure’s greument amenaçada amb la presència als parlaments de grups o partits que els usin per soscavar els seus valors, per falsificar la història i negar els processos de conquesta de les llibertats”.

Podeu llegir el manifest sencer i la relació d’entitats signants al web de l’Amical de Mauthausen:  https://bit.ly/3rCjwUD

Buscar a tot memoria.cat