Aquest diumenge, cloenda de la segona temporada de l’Espai Memòries

L’espectacle poètic i musical “El temps, com un retaule trencat” posarà punt final al programa

Aquest diumenge, 2 de desembre, a 2/4 de 12 del migdia, al Museu Comarcal de Manresa (Via de Sant Ignasi, 40) tindrà lloc la cloenda de la segona temporada del programa Espai Memòries, amb la posada en escena de l’espectacle El temps, com un retaule trencat.

Concebut com un recital poètic i musical, el muntatge -que té com a subtítol Del Barroc a la Guerra Civil i l’Exili– tindrà la participació dels alumnes del Conservatori Municipal de Música de Manresa i del Grup de Teatre Els Carlins.

Per mitjà d’una selecció de textos literaris -efectuada per Jordi Estrada– i peces musicals que cobreixen el període comprès entre els segles XVII i XX, l’espectacle oferirà un viatge en el temps, prenent com a escenari la reconstrucció simbòlica de l’estructura del retaule de l’altar major del Carme, feta per l’artista Jesus Galdón.

L’acte és organitzat de manera conjunta entre l’Ajuntament de Manresa, el Conservatori Municipal de Música, el Museu Comarcal i el Memorial Democràtic, amb la col·laboració de l’Associació Memòria i Història de Manresa i l’artista Jesús Galdón.

Sota el lema Destruccions i Reconstruccions, la segona temporada del programa Espai Memòries ha tingut com a eix temàtic la violència contra el patrimoni artístic a Manresa durant la Guerra Civil.

Buscar a tot memoria.cat