22 i 23 de desembre: l’espectacle “Refugiar-se”, dins el refugi antiaeri del “Renaixença”

Els propers 22 i 23 de desembre se celebrarà un espectacle molt especial en el refugi antiaeri del Grup Escolar Renaixença. Es tracta de “Refugiar-se”, un espectacle multidisciplinari amb música, dansa, poesia i arts visuals, d’uns 25 minuts de durada.

Quim Moya n’és el director, creador, i hi fa una intervenció en directe. També hi participen els artistes Maria Ribera, Mònica Vergés, Laura Bataller (moviment i cos), Sònia Moya (poesia), Àlex Reviriego (música) i Èric Casasayas (llums).

L’Associació Memòria i Història de Manresa, amb motiu dels 80 anys del primer bombardeig franquista, produït el 21 de desembre del 1938, va proposar a Quim Moya una intervenció artística sobre aquells fets tràgics, amb la participació de diferents col·lectius. D’aquí va sortir “Refugiar-se”, un recorregut personal i artístic a través dels diferents espais del refugi del “Renaixença”.

En total es faran 6 funcions de l’espectacle: el dissabte 22, a les 17, 18 i 19 h. i el diumenge 23, a les 11, 12 i 13 h.

L’aforament es reduït. L’entrada és gratuïta. Cal recollir-la a la regidora de Cultura (Edifici del Casino. Passeig de Pere III núm. 27) de 9 a 14 h i de 18 a 21 h, de dimarts a divendres.

L’activitat s’emmarca en els actes de “Manresa, Capital de la Cultura Catalana”, i compta amb el suport de l’Ajuntament de Manresa.

Buscar a tot memoria.cat