4 darrers dies per visitar les exposicions sobre la República

Els dies 4, 5, 11 i 12 de setembre són els quatre darrers dies en què es podran visitar les dues exposicions sobre la República ubicades a l’Escola Renaixença de Manresa (l’entrada és pel carrer del Bruc 112-114):

Tres dies d’abril. 90 anys de la proclamació de la República

És una exposició produïda pel Memorial Democràtic, que vol mostrar, a través de fotografies i testimonis, com es va viure la proclamació de la República arreu de Catalunya. Des del 14 d’abril de 1931, tres dies plens d’alegria i emoció per a una part significativa de la ciutadania, que esperava un canvi polític des de feia dècades.

República i Escola a Manresa (1931-1939)”

És una mostra produïda per l’Associació Memòria i Història de Manresa sobre l’obra educativa del govern de la República a Manresa, el moviment de renovació pedagògica que va significar, la construcció del Grup Escolar Renaixença i la tasca i el compromís dels seus mestres.

Ho organitza: Ajuntament de Manresa. Hi col·laboren: Arxiu Comarcal del Bages, Museu de Manresa, Diputació de Barcelona, Direcció General de Memòria Democràtica de la Generalitat de Catalunya i Memorial Democràtic.

L’horari de visita de les exposicions és de 6 a 8 de la tarda.

 

Buscar a tot memoria.cat