Memòria i Història de Manresa

Dissabte 15: taller “Eines digitals per a la gestió, recerca i divulgació de les Ciències Socials”

Dades: 
05/02/2020

El dissabte 15 de febrer, de 10 a 14h, a la FUB de Manresa, l’Associació Memòria i Història de Manresa, conjuntament amb la CIFE UManresa, organitzem el taller “Eines digitals per a la gestió, recerca i divulgació de les Ciències Socials”.

 

La finalitat del taller és conèixer l’ampli abast que tenen avui les Tecnologies d’Aprenentatge i Coneixement (TAC) en l’entorn educatiu i familiaritzar-se amb algunes de les eines digitals per gestionar temes relacionats amb les ciències socials i d’un accés i desenvolupament fàcil. Eines com Google Maps, Simbaloo, Kahoot, Timeline, Mahara, Mendeley, Canva... També el fons de MDC (Memòria Digital de Catalunya) com a eina cooperativa des d’on consultar col·leccions (de textos, imatges, audiovisuals, de cartografia, publicacions, etc...) digitalitzades i disponibles a la xarxa relacionades amb Catalunya i el seu patrimoni.

 

El taller s’adreça a la població en general i, de manera especial, als docents d’ensenyament secundari i l’impartiran els historiadors i membres de l’Associació: Pep Castilla, Jordi Pons i Genís Frontera.

 

Aquest és el tercer dels quatre mòduls del  Taller Història i Educació del curs 2019-2020, organitzats conjuntament per l’Associació Memòria i Història de Manresa i CIFE UManresa.

 

Podeu inscriure-us en aquest enllaç: https://parg.co/xmk

Ens cal el vostre suport econòmic